DRAMATIS, KOMPLOTAN RAMPOK DIBURU NGANTI KUNINGAN JAWA BARAT

 

INDES-HANKAM-KOMPLOTAN RAMPOK DIBURU NGANTI KUNINGAN JAWA BARAT

BLORA, Satreskrim Polres Blora nyekel tukang rampok sing tau beraksi ing Desa Sonorejo, Distrik Blora tanggal (13/11). Pelaku sing diamanake ana 6 wong. Penangkapan kasebut ditindakake ing Kabupaten Kuningan, Jawa Barat. Detik detik nyekel pelaku kasebut dadi viral ing media sosial. Sampeyan bisa ndeleng petugas polisi kanthi seragam biasa nyekel para pelaku ing dalan.

Kasat Reskrim Polres Blora AKP Setiyanto nalika dikonfirmasi babagan penahanan kasebut mbenerake video kang lagi viral kasebut.

"Ya, kita wis dicekel, ana enem pelaku," jarene nalika dikonfirmasi, Selasa (17/11).

Mung Polisi Blora, durung bisa menehi data babagan identitas pelaku sing kejiret ing Kuningan, Jawa Barat.

"Amarga kasus iki isih dikembangake," jarene.

Rampok ing Blora

Ing kedadeyan rampokan padeg esuk ing Sonorejo, pelaku nyekap kulawarga korban. Salah sawijining korban malah dianiaya karo pelaku amarga nyoba njerit. Nganti korban gubras getih lan kudu digawa menyang rumah sakit.

"Korban kasebut diancam nganggo kapak, lan dijaluk nduduhno barang-barange sing larang regane. Durung dingerteni pira dhuwit tunai lan perhiasan emas sing ilang," ujare Kepala Polisi Blora Kota, AKP Joko Priyono, Jumat (13/11). (Roy-HR)