PEMUDA PANCASILA BLORA KUDU ISO SINERGIS

 

INDES-SOSIAL-PEMUDA PANCASILA BLORA KUDU ISO SINERGIS 01

BLORA, Dumunung ing Gedung PKPRI Jiken, Kamis awan (12/11/2020). Organisasi Pemuda Pancasila tingkat Cabang (PP) tingkat kecamatan dianakake, asile Gunawan dipilih dadi Ketua PP kanthi aklamasi, dadi Ketua PAC PP Jiken, bareng karo direksi anyar, lan langsung disumpah dening Ketua MPC Pemuda Pancasila, Kabupaten Blora, Munaji.

Disekseni dening atusan anggota PP, bebarengan karo perwakilan Camat Jiken, lan Kepala Polisi Jiken, lan sawetara Kepala Desa ing wilayah Kecamatan Jiken, pelantikan kasebut ditindakake kanthi tertib lan lancar. Ing sambutan kasebut, Ketua MPC PP Kabupaten Blora, Munaji, menehi saran supaya kabeh anggota Pemuda Pancasila, bisa kerja sama karo Aparatur Negara, Militer, Legal utawa Sipil, uga karo Pamrentahan Desa.

INDES-SOSIAL-MUNAJI-PEMUDA PANCASILA BLORA KUDU ISO SINERGIS 01

PP Kudu Iso Sinergis

"Aku njaluk kabeh anggota Pemuda Pancasila supaya sinergis karo kabeh unsur, Pejabat Penegak Hukum, Militer, Kabupaten lan Pamrentahan Desa, kanggo Ketua PAC PP Jiken, Mas Gunawan, kanggo nglindhungi jeneng apik Pemuda Pancasila, supaya aktif melu kegiatan sosial. Tuduhna manawa tuduhan manawa PP minangka organisasi preman iku ora bener," ujare semangat.

Matuhi Protokol Kesehatan 

Sauntara iku, Kepala Polisi Sektor Jiken, IPDA Nur Dwi Edi, ing pesene, njaluk publik supaya tetep disiplin nindakake protokol kesehatan kanggo nyegah Covid 19 kanthi ngetrapake 3 M.

"Nganti saiki, Covid 19 isih durung bisa ditambani, amarga saka iku kita njaluk publik, kalebu anggota PP supaya waspada, kanthi ngetrapake Protokol Kesehatan kanggo nyegah Covid 19 kanthi disiplin tinggi, ngetrapake 3M, yaiku nganggo maker, cuci tangan nganggo banyu mili lan sabun, lan pungkasane njaga jarak, utawa ngindhari kerumunan."